Race #5 Road Atlanta – Porsche TAG Heuer Esports Supercup 2021

6 Просмотры
Издатель
We are halfway into the #PESC season and heralding the first race on American soil at Road Atlanta; a great track, with even greater memories. But for this event, it's all about virtual #iRacing. Who will secure the win and score some crucial points for the championship? On top of the two #PESC races, we will see another doubleheader in the All-Star race, with some of the most popular faces from our simracing community. #NeverNotRacing #PESC #iRacing


Race Timetable:
ALL-STAR RACE
5:35PM – 5:45PM UTC: Closed Qualifying (3 laps, 10 minutes)
5:45PM – 6:00PM UTC: Race #1 (15 minutes)
6:05PM – 6:10PM UTC: Warm-Up Race #2 (5 minutes)
6:10PM – 6:30PM UTC: Race #2 (20 minutes)
6:35PM – 6:45PM UTC: Post-Race Interviews (10 minutes)

PESC
6:45PM – 7:03PM UTC: Free Practice (18 minutes)
7:03PM – 7:15PM UTC: Closed Qualifying (3 laps, 12 minutes)
7:17PM – 7:32PM UTC: Sprint Race (10 laps)
7:35PM – 7:45PM UTC: Warm-Up (10 minutes)
7:45PM – 8:15PM UTC: Main Race (20 laps)
8:15PM – 8:30PM UTC: Post-Race Interviews (15 minutes)
8:30PM UTC: End of Broadcast
Категория
Интересные передачи
Комментариев нет.