Баскет Кам со нови успеси и свои представници во националните репрезентации

0 Просмотры
Издатель
Поддршката која му се дава на Кошаркарскиот Клуб Баскет Кам материјална но и онаа што не е помалку значајна духовната на многу млади таленти од Македонска Каменица им овозможија да постигнат огромни успеси и напредок во кошарката. Со тоа на над 100-тина дечиња од повеќе возрасти им овозможуваат активно да тренираат кошарка и да се занимаваат со спорт. Десетина од нив ги бранат боите на македонската кошаркарска младинска репрезентација во повеќе категории. Вреди да напоменеме дека машката екипа на Баскет Кам веќе втора година успешно се натпреварува во Втората кошаркарска лига на Македонија.
Категория
Интересные передачи
Комментариев нет.